Javascript is uitgeschakeldSchakel Javascript in in uw webbrowser om deze website te kunnen gebruiken.

atelierOONK

recensies


- 16 June 2020 - 17:00
4
Intensief weekend 4 juni 2020

Met zijn 3-en doen we jaarlijks een intensief schilderweekend bij Stance. Het is een fijne plek en het onthaal is gastvrij. Ik kan werken zoals ik zelf wil, alle materialen die ik nodig heb zijn aanwezig. Stance denkt mee over wat ik kan gebruiken bij wat ik wil doen. Vanuit meditaties ontstaat vanzelf iets, en ook iets waar ik later weer mee verder kan. Als ik vast loop tijdens het proces benoemt Stance heel raak het probleem waar ik op ben gestuit en doet ze suggesties waarmee ik de zaak weer vlot kan trekken. Ik heb gemerkt dat het zonder oordeel benoemen en het goed gebruiken van de suggesties mij niet alleen vooruit helpt bij het schilderen maar ook bij het leven. Ik ga dan ook altijd met nieuwe zin en goede moed weer naar huis.
InekeWeekend intensive 12 juni 2020

een heel weekend schilderen bij Stance voelde als een vakantie met lekker eten. maar zeker ook hard werken aan wat je maar leuk vindt en interesseert. Ik heb me verbaasd over wat ik in 2 dagen tijd heb gemaakt. Weer grenzen verkend en een verdieping aangebracht in mijn werk. Zeker voor herhaling vatbaar.
MarliaWeekend intensive 12 juni 2020

Ik heb een super creatief weekend gehad. Ik mediteerde, heb heerlijk geschilderd, (met acryl, houtskool en andere materialen). Ik heb genoten van je prachtige tuin, atelier en heerlijke lunches. Ik ga rustig en blij naar huis. Dank je Stance je bent en blijft een inspiratie.
ChrisInspirerend weekend

Met een klein groepje heel intensief gewerkt, beginnend vanuit een observatie en meditatie, los komend, liggend op de grond jezelf tekenend en vandaar uit persoonlijk verder. Voor mij geeft Stance op de juiste momenten adviezen of aanwijzigingen, waardoor ik zelf een stapje verder kom. Wat ook centraal stond : weekend voor jezelf, je hoeft niet te presteren. Less is more overheerlijke lunch Hard gewerkt
Aniet0/800
Versturen