Javascript is uitgeschakeldSchakel Javascript in in uw webbrowser om deze website te kunnen gebruiken.

atelierOONK

Lees of schrijf een recensie

Recensies

Beeldend Werk: Wekelijks

De wekelijkse lessen bestaan uit blokken van 11 keer. De laatste keer maken we een kleine expositie zodat je overzicht krijgt over de afgelopen periode. Onder het genot van een wijntje geven deze avonden of ochtenden een wonderschone inzichtelijke kijk op je werk. 

Daarnaast kun je altijd inhalen in een andere groep wanneer je niet kunt op de betreffende dag. Inhalen geldt alleen voor het betreffende blok en kan niet worden ingezet in het blok erna. Instromen kan ook halverwege het blok omdat de lessen op zichzelf staan. 

IMG_0503.png

De kosten per serie is € 345 
Bij inschrijven voor twee blokken € 595 
De prijzen zijn inclusief btw, alle materialen, koffie, thee 

U kunt het bedrag over maken op: IBAN: NL88INGB0002597357 t.n.v. C.A.C. Oonk te Haarlem o.v.v. van het betreffende blok.

Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de schilderserie bereken ik € 35,00 administratiekosten. Vanaf 4 tot 2 weken voor aanvang betaalt u 50 % van de kosten voor deelname. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang bent u 75% van de kosten verschuldigd. Bij verhindering is het mogelijk een vervanger deel te laten nemen. Ik verzoek u in dat geval contact met mij op te nemen. Bij onvoldoende belangstelling behoud ik het recht de schilderserie te annuleren.

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar info@stanceoonk.nl,
telefonisch via 06-29114475 of door middel van onderstaande knop.

Beeldend werk: Intensive weekend

Een weekend werken aan een eigen beeldend project met individuele begeleiding.

Je omschrijft een werkdoel

Voorbeelden van een werkdoel:

Mijn weekend is geslaagd als ik een project van begin tot eind afmaak. Ik begin meestal ergens aan en vind het moeilijk om iets af te maken.

Mijn weekend is geslaagd als ik heb ervaren hoe het is om een werk te maken dat achter de ruimte van mijn gedachten vandaan komt. Ik heb geen enkele ervaring met beeldend werken.

Mijn weekend is geslaagd als ik mijn stress achter me kan laten en weer kan genieten, spelen. In mijn dagelijks leven heb ik het te druk. Ik wind me overal over op, ik krijg vooral stress van het nieuws.

Mijn weekend is geslaagd als ik een nieuwe koers voor wat ik nou wil maken heb gevonden. Ik zit vast en heb geen inspiratie.

Het weekend loopt in een cirkel. Vrijdagavond Introductie en verkennen, zaterdag en zondagochtend verdiepen en onderzoeken, zondagmiddag weer boven water komen, evalueren en afsluiten.

In de begeleiding kijk ik wat je nodig hebt. Soms zijn er gezamenlijke energizers of andere oefeningen, je bent vrij om wel of niet mee te doen. Het gaat om jouw proces. Jij hebt de regie en ik ondersteun en faciliteer.

Vrijdagavond 19.30 uur tot 22.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 10.00 uur tot 16.30 uur


Kosten 240 euro ex btw minimaal 4 mensen per groep.