Workshops

(Groot) ouder en kind

De familiebanden versterken, elkaar beter leren kennen, samen iets creatiefs doen? Iets maken omdat oma jarig wordt? Zomaar een aantal voorbeelden waarom het leuk is deze workshop te doen.

In het atelier van Stance Oonk, beeldend kunstenares kun je met je (klein)kind komen schilderen. Het is een prachtig plekje midden in het groen en 3 minuten lopen van het station van Haarlem.

Lees meer

Focus op essentie

Een dag om even helemaal terug te komen bij jezelf door te mediteren, schrijven, tekenen
en/of schilderen.

Op deze dag ga je terug naar je essentie, contact maken met je verlangens en nieuwe inzichten verwerven voor een heldere perceptie.

Lees meer

Modeltekenen

Op verschillende zaterdagen workshops modeltekenen. Aandacht ligt op techniek zoals, lijn tekenen, compositie en beweging. Alsook op je eigen beeldende expressie en interpretatie.

Lees meer

Dag voor vrouwen

De Griekse godinnen kun je zien als onzichtbare en zichtbare krachten in jezelf. Kennis hierover zorgt voor inzicht in je handelen, je voorkeuren, je moeilijkheden en je talenten.

De thema`s en accenten kunnen per dag verschillen. Het kan gaan over ondernemerschap, vriendschap, familie (-) relaties en bijvoorbeeld hoe combineer ik al mijn verschillende rollen als vrouw.

Lees meer

Incidentele workshops

Stadswandeling gecombineerd met etsen

Samen de stad Haarlem verkennen met een ervaren gids en kleine schetsjes maken onder leiding van Stance Oonk om één tekening later te vertalen in een ets.

Lees meer

Verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden

In deze workshops gaat het om plezier en bespreek ik met de opdrachtgever wat we gaan doen.

Mijn grootste uitdaging ligt erin dat iedereen enthousiast naar huis gaat en het leuk, inspirerend en helemaal niet moeilijk vond.

Lees meer

Plaats
Bolwerkslaan 23, 2011 MD Haarlem
Tel. 06-29114475

Meer weten? Neem dan contact op.

Inschrijven

home                      print

www.stanceoonk.nl